Acasă Carti si Manuale Scolare Manuale Clasa 10

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10

Carte de ( autori )
Ediură
Cd Press
Numărul standard internațional al cărții

ISBN 9786065281370

25.99 lei

 

Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara

Caracteristici

  • Autor (de)Dana-Iona Ion
  • Publicată Editura Cd Press
  • Format280X210
  • GenuriManuale Carte Scolara, Manuale Clasa 10
  • Număr pagini104
  • ISBNCDP978-606-528-137-0
  • ClasăClasa 10
  • MaterieTehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, legumelor si fructelor
  • EdițieNecartonata

Cartea Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10 scrisa de Dana-Iona Ion, Tincuta Condruz, Violeta Tudor, Ioana Branzaru, publicată de editura Cd Press, se găseste pe raftul Manuale Clasa 10 din colecția Manuale Carte Scolara a librăriei online.

Vrei sa cumperi cartea Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10?

Mergi in magazin

Comandă Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10 la un preț excelent.

 

Acestă carte scrisa de Dana-Iona Ion se găseste în magazinul online Libris.

 

Mergi in magazin

Magazine și librării online

Cumpară cărti în varianta tiparită cât și în format digital ePub sau PDF (Adobe DRM).

Intră cu încredere pe Elefant, Libris sau Cărturești și profită de reduceri de preț și livrare rapidă la toate cărțile. În curând va fi disponibilă secțiunea de download PDF si ePub în care vei putea descărca în format digital cațile pe care ți le dorești.