Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10
ISBN 9786065281370
Caracteristici
- Autor (de)Dana-Iona Ion
- Publicată Editura Cd Press
- Format280X210
- GenuriManuale Carte Scolara, Manuale Clasa 10
- Număr pagini104
- ISBNCDP978-606-528-137-0
- ClasăClasa 10
- MaterieTehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, legumelor si fructelor
- EdițieNecartonata
Cartea Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10 scrisa de Dana-Iona Ion, Tincuta Condruz, Violeta Tudor, Ioana Branzaru, publicată de editura Cd Press, se găseste pe raftul Manuale Clasa 10 din colecția Manuale Carte Scolara a librăriei online.
Vrei sa cumperi cartea Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10?
Mergi in magazinDin rafurile Manuale Carte Scolara și Manuale Clasa 10
S-ar putea sa iti placa si ...
Comandă Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10 la un preț excelent.
Acestă carte scrisa de Dana-Iona Ion se găseste în magazinul online Libris.
Mergi in magazin
Intră cu încredere pe Elefant, Libris sau Cărturești și profită de reduceri de preț și livrare rapidă la toate cărțile. În curând va fi disponibilă secțiunea de download PDF si ePub în care vei putea descărca în format digital cațile pe care ți le dorești.